Galatasaray'ın 3-4 Ağustos'ta dünyanın en prestijli hazırlık turnuvaları olan Emirates Cup'taki ne yapacağı konusu, Amerika'nın ünlü sitelerinden Bleacherreport'ta masaya yatırıldı ve 'Galatasaray'dan ne bekliyoruz' başlığı adı altında 4 maddede anlatıldı. İşte Amerikanlar'ın turnuvadaki Galatasaray beklentisi...

GALATASARAY GERİ DÖNECEK!

Galatasaray'ın Napoli maçındaki 3-1'lik yenilgisinin takımın kötülüğü anlamına gelmeyeceği belirtilirken, defansif zaafların ise ortaya çıktığı belirtildi. Bu anlamda Fatih Terim'in önlemler alacağı ve tecrübesiyle bu sorunu Emirates'te çözmek isteyeceği ifade edildi.

HÜCUMDA 'NEFES ALMA'

Galatasaray'ın atak gücü vurgulanırken, Napoli maçında güzel casino siteleri bir gol atan Nordin Amrabat'ın, Didier Drogba ve Wesley Sneijder bulunduğu zengin atak gücüne katkıda bulunmayı sürdürmesi beklendiği söylendi. Skora katkı vermesi durumunda ise, kendisi için iyi bir sezon öncesi başlangıcı olacağı yorumu yapıldı.

ORTA SAHADA ISIRIR, UNUTULMUŞ BİR SAVAŞCI

Galatasaray'ın bonservisini aldığı Felipe Melo'nun Avrupa'ya elit seviyede olduğunu tekrar göstermek için turnuvada büyük bir şansı olduğu ifade edilirken, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı ile yer alabilmek için de bu turnuvada göstereceği performans ile birlikte iyi bit başlangıç yapabileceği öne sürüldü.

BİR ZAMANLARIN FİLDİŞİLİ ŞAMPİYONU

Emmanuel Eboue Kuzey Londra'dan hayalkırıklığı ile ayrılsa da, Arsenal'de başarılı yıllar geçirdi. Arsenal ile oynamak için sabırsızlandığını belirten Eboue'nin, çalışkanlığı, hırsı ve çok yönlülüğü ile Galatasaray için önemli bir konumda olduğu ve Arsenal maçının bu anlamda çok özel olacağı belirtildi.

Webaslan