Galatasaray'ın İspanya'nın Malaga takımına kiraladığı Nordin Amrabat, Hollanda basınına konuştu.

“Yarın Malaga’ya gideceğim ve sözleşme imzalayacağım” diyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, transfer süreciyle ilgili bilgi verdi.

Amrabat, “Malaga benim durumumu biliyordu ve birçok kulüp gibi beni transfer etmeye gönüllü oldu. Ben de burayı tercih ettim. Malaga halen cazip bir kulüp ve İspanya Ligi’nde güçlü bir rekabet var. Emin olmak için Mounir El Hamdaoui’yi aradım. Mounir ile birlikte Fas Milli Takımı’nda birlikte oynadım ve bana risk almamı tavsiye etti” dedi.

Malaga’nın kendisini satın alma opsiyonuyla kiralamadığının altını çizen Faslı oyuncu, “Galatasaray ile 2017′nin ortalarına kadar olan sözleşmeme sadık kalacağım. Başarılı olmak istiyorum ve yazın İstanbul’a döneceğim” dedi.

Amrabat, “Başkan ve teknik direktör Roberto Mancini, bana inandıklarını söylediler. Takım arkadaşlarım Didier Drogba ve Wesley Sneijder de beni takdir ettiklerini sıklıkla dile getirdiler. Juventus maçıyla beraber Şampiyonlar Ligi’ndeki tüm maçlarda oynamış oldum. Türkiye Ligi’nde ise; yabancı kuralının kurbanı oldum. 6 yabancıya izin veriliyor” dedi.

Amrabat son olarak, Malaga’da elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini dile getirdi ve “Amrabat’ın halen oyunda olduğunu göstermeye çalışacağım” dedi.

Trtspor