Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Malaga’ya kiralık olarak giden ve İspanyol ekibinin ligde kalmasında büyük pay sahiplerinden biri olan Nordin Amrabat, Galatasaray’ı aklından çıkarmıyor. Olympiakos’un çok istediği ve bonservisi için sarı-kırmızılı kulübe 4 milyon euro önerdiği Amrabat, Yunanistan’a gitmek istemiyor. Halbuki Galatasaray yönetimi, Amrabat için gelen teklife sıcak bakmıştı.

Ancak Faslı futbolcu ayrılmayı düşünmüyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, “Burada kalıp kendimi ispatlayacağım. Hiçbir yere gitmiyorum. Galatasaray’da yapacak çok işim olduğunu düşünüyorum. Kayseri’den Galatasaray’a gelirken çok fedakarlık yaptım. O formanın hakkını vermenin zamanı geldi” ifadesini kullandı.

İspanyollar da peşinde

MALAGA’DA geçirdiği günleri de yorumlayan Amrabat, “Benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Çıktığım maçlarda elimden gelenin en iyisini sahaya yansıttım. Onlara katkı sağladığımı da düşünüyorum” ifadesini kullandı. Başarılı kanat oyuncusunu sadece Olympiakos değil, bazı İspanyol kulüpleri de istiyor.