İspanya La Liga ekiplerinden Malaga'da kiralık olarak oynayan Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat için Nisan ayı çok kritik... Malaga'nın 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bu ay sonunda bitecek olurken, İspanya basını da durumu yakından takip ediyor... 

Amrabat'ı almak isteyen ancak maddi kriz yaşayan Amrabat'a aynı ligden Sevilla talip olurken, bu kez Villarreal de devreye girdi. Avrupa Kupaları için büyük bir mücadele veren Marcelino'nun ekibinin, 28 yaşındaki futbolcunun yeni talibi olduğu bildirildi.

Oyuncunun menajeri Anass Ouzifi'ye göre Amrabat için şu anda masada tam 8 teklif var! Şu andaki favori ekipler Malaga, Sevilla ve Villarreal. Geçtiğimiz sezon Amrabat'ı resmen isteyen West Bromwich Albion ile Olympiakos da oyuncunun aklını her an çelebilir. Çin, Katar ve Suudi Arabistan'dan da resmi bir talep oldu ancak değerlendirmeye alınmadı.

İspanya'da Malaga haricinde başka bir takımda oynamayacağının sinyallerini veren Nordin Amrabat'ın Villarreal'in ilgisi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor. Malaga'ya göre bütçesi daha iyi durumda olan 'Sarı Denizaltılar' bu sezon transfere 19 milyon euro harcadı.