Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Anderlecht'in teknik direktörü Besnik Hasi açıklamalarda bulundu. Belçika basınında yer alan ifadelerinde Hasi, takımın son durumu ve İstanbul'daki zorlu randevu öncesinde bazı oyuncularıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Arnavut teknik adam, takımın önemli oyuncularından Kongolu Chancel Mbemba için, "Milli takımdan yorgun ve yıpranmış döndü. Takımla birlikte sadece bir kez çalışabildi. Şu durumda onu oynatmak pek de ideal bir durum değil, özellikle de Galatasaray randevusu için. Ancak savunmanın ortası için başka seçeneğim yok. Çünkü onun yerini dolduracak bir isim yok" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev buluşmanın öncesinde kendilerini ligde çok önemli bir maçın beklediğini de belirten Hasi oyuncularına uyarılarda bulundu: "Lierse maçı bizim için çok önemli. Galatasaray'dan önce bu maça konsantre olmalıyız. Bunu öğrencilerime söyledim. Şimdiye kadar hiç Galatasaray maçını konuşmadık. Gevşekliğe izin veremem. Herkes bu karşılaşmada yüzde yüzüyle sahada olmalı" dedi. Hasi ayrıca Matias Suarez'in dizindeki sakatlığının henüz tam olarak geçmediğini de dile getirdi.