GSGAZETE - Antalyaspor, Emre Çolak transferi için Galatasaray'la büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki Emre'nin Antalyaspor tarafından ikna edilmeye çalışıldığı bildirildi. Altyapısından yetiştiği kulüpten ayrılmaya gönülsüz olan Emre'nin Antalya'ya henüz cevap vermediği ifade edildi. 

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Galatasaray'ın orta saha oyuncusunun transferi için görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı. Takıma katkı sağlayacak oyuncuların transferi için çalıştıklarını vurgulayan Ceylan, "Emre Çolak'la görüşüyoruz. Koşulların uygun olması halinde bu transfer gerçekleşebilecek" diye konuştu.

Ömer Şişmanoğlu'ndan beklenti büyük

Ceylan, daha önce Ömer Şişmanoğlu, Lionel Enguene ve Oktay Delibalta'yı kadrolarına kattıklarını da hatırlatarak, "Enguene'nin kendisini göstererek Antalyaspor'a faydalı olmasını istiyoruz. Ömer Şişmanoğlu bizim eski futbolcumuz. Bir bakıma kendisini gösterdiği yere geri dönmüş oldu. Ancak eski dönemindekinden daha iyi bir performans bekliyoruz" yorumunda bulundu.

Antalyaspor'un Emre'yi kiralık mı yoksa bonservisiyle mi almak istediği henüz bilinmiyor. Transferle ilgili resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı belirdildi.