Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i, Milli Takım dönüşünde yine son derece zorlu 2 karar günü bekliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın cuma günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi, hangi 4 yabancı futbolcusunu tribüne yollayacağının kararını verecek olan tecrübeli teknik adamın, ilk 2 isim olarak Danny Nounkeu ve Albert Riera’da karar kıldığı öğrenildi.

‘İmparator’un, Emmanuel Eboue, Nordin Amrabat ve yeni transfer Bruma konusunda ise kararsızlık yaşadığı, idmanlardaki durumlarına göre yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala’dan alacağı rapora göre karar vereceği belirtildi.

BRUMA-CHEDJOU’YA TAKİP

Bu arada takıma yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre Fatih Terim’in, Antalya karşısına sahaya sürpriz bir 11 sürmeyi planladığı da ifade edildi. Milli maç sürecinde Hasan Şaş ile Ümit Davala’dan, Chedjou ve Bruma’yı bu maça özel olarak hazırlamalarını isteyen Terim’in, Gökhan ve Hamit’in sakatlığında iki yeni transfere birden şans verebileceği de vurgulandı. Terim’in, yabancı sınırı nedeniyle defansın sağında Sabri’yi oynatmayı planladığı Bruma’yı maçın ilerleyen dakikalarında oyuna alıp sol kanatta görevlendirebileceği de bildirildi.

Habertürk