Galatasaray bugün THY'nin 14:30'da özel uçak seferi ile Arabistan'a giderken kafilede Başkan Dursun Özbek ve yönetici Ural Aküzüm de yer aldı.

Galatasaray'ın İslam Coğrafyasındaki popülaritesini önemli bir gelire çevirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, 90 dakika sonrasında aynı zamanda El Ittihad FC Kulübünün de başkanı Suudi Kraliyet Gaz Şirketinin CEO'su Mohammed Al Fayez ile görüşecek.

Suudi Arabistan Ligi ve Asya Kupasında şampiyonluklar kazanırken, kulüp de bölgede ‘Kralın takımı' olarak biliniyor.Fayez'in dışında Suudi Arabistan Büyükelçisi ve Arap yarımadasında önemli şirketlerin Ceo'ları ile de Galatasaray Yönetimi Cidde'de bir araya gelecek.

Dursun Özbek'in amacı ise Arabistan'dan Galatasaray'a önemli bir sponsorluk anlaşması ve gelirin kapılarına açacak ortaklığa imza atmak. Galatasaray ayrıca bu hazırlık maçı için tüm masrafları Arap takımı tarafından karşılanırken ayrıca 200 bin euroda gelir elde edilecek

Galatasaray - El İttifak maçı ne zaman?

Galatasaray'ın Arabistan'da El İttifak ile oynayacağı hazırlık maçının kafilesine sakatlıkları bulunan kaleciler Cenk Gönen ve Eray İşler dahil edilmedi. Müsabaka 9 Ocak Pazartesi günü oynanacak.