Kasımpaşa karşısında son dakikalarda gelen golün ardından yönetim rahatlarken Prandelli'ye de takımın ikinci yarıda 4-4-2 taktiği ile ortaya koyduğu futbolun umut verici olduğu aktarıldı.

SEZON başında teknik direktörlük görevine getirilen Cesare Prandelli, yönetimin de istekleri doğrultusunda takımı sil baştan kurarken taktik ve sistem anlayışında da değişime gitti... İtalyan çalıştırıcı Mancini'den aldığı miras ile kendi fikirlerini harmanlarken takım da allak bullak oldu. Bir türlü taktik anlayışta dikiş tutmazken her hafta sahaya oyuncular da farklı diziliş ile çıkmak zorunda kaldı...

ANCAK Kasımpaşa maçının 2. yarısında zorunlu olarak 4-4-2'ye dönen ve Umut ile Burak Yılmaz'ı beraber oynatan Prandelli zor da olsa gelen galibiyet ile birlikte derin bir nefes aldı... Maç öncesinde 4'lü orta saha ile oynamak istediğini hocalarına ileten oyuncular, maçın sonunda ise çift forvetin G.Saray'ın genlerinden gelen bir durum olduğunun da altını çizdi.

KAZANMA HIRSI SEVİNDİRDİ

PRANDELLI ise yeni yönetimin iki kilit ismi Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de yönlendirmeleri ile Kasımpaşa maçının 2. yarısında sarı-kırmızılıların en rahat oynayabildiği sistemi uygularken 3 puan da geldi... Yöneticiler aralarında yaptıkları değerlendirmede futbolun kötülüğünü itiraf ederken diğer maçların aksine ise takımda olan kazanma hırsından dolayı mutlulardı. İşte bu düşüncelerle maçın ertesinde Prandelli ile sohbet eden yöneticiler, hocaya da şakayla karışık nasihat verdiler...

TAKIMIN hırsından memnun olduklarını ve dörtlü orta sahanın takıma dinamizm getirdiğinin altını çizen yöneticiler, "Aradığın sistemi 2. yarıda buldunuz herhalde sinyor! Kasımpaşa karşısında 2. yarıdaki oyunumuz umut verdi" sözleriyle takımla ilgili görüşlerini paylaştılar.

Şampiy10