Lig ve Avrupa arenasında gösterdikleri performansla Galatasaray'ın başarısında çok önemli pay sahibi olan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın şöhreti ülke sınırlarını çoktan aştı. Özellikle Körfez ülkelerinde, iki milli futbolcunun önemli bir hayran kitlesi oluşmuş durumda... Bu hayran kitlesinin içinde Kuveyt Başbakanı Jaber Al Sabah, Kuveyt Sağlık Bakanı Muhammed Hayfi, Umman sultanının sağ kolu olan Dr. Salem Al Ismailly ile Kuveyt ve Umman emirlerinin şeyhleri de bulunuyor. Bu önemli isimler, iş ilişkileri nedeniyle Körfez ülkelerine ziyaretlerde bulunan Galatasaray'lı iş adamı Ali Nevzat Bodur'la yaptıkları son görüşmede hayranı oldukları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın imzalı formalarını istediler.

BURAK VE SELÇUK İMZALARI ATTI!

İstanbul'a döner dönmez Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la temasa geçen Dr. Bodur, iki yıldıza götürdüğü formaları imzalattı. Formaların üzerine, başta Kuveyt Başbakanı Jaber Al Sabah olmak üzere bu önemli kişilerin isimleri de yazıldı. Dr. Bodur ardından Kuveyt ve Umman ziyaretinde formaları Vegabet da yanında götürdü ve sahiplerine teslim etti. Özellikle Kuveyt Başbakanı Jaber Al Sabah'ın Burak Yılmaz'ın imzaladığı Galatasaray formasıyla verdiği poz, Sarı-Kırmızılı takıma duyduğu sevgiyi gözler önüne serdi. Umman'da tablo farklı değildi... Ülkenin önde gelen isimleri Galatasaray formasıyla çok büyük bir mutluluk içinde hatıra fotoğraf çektirdi.

KUVEYT BAŞBAKANI, BURAK HAYRANI

Özellikle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaçırmayan Kuveyt Başbakanı Jaber Al Sabah, büyük hayranı olduğu Burak'ın formasıyla poz verdi. AL Sabah, çok sıkı bir Galatasaray taraftarı. Burak Yılmaz imzaladığı bu formanın üzerine, "Jaber Al Sabah için" notunu düştü. Umman sultanının sağ kolu olan Dr. Salem Al Ismailly, kendisine hediye edilen imzalı Galatasaray formasını sırtına geçirdi ve işte böyle poz verdi.




ARENA'YA GELMEK İCİN SÖZ VERDİLER

Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı nedeniyle Galatasaray'a büyük bir hayranlık duyan Kuveyt Başbakanı Jaber Al Sabah'ın yeni sezonda Arena'da maç izlemek istediği öğrenildi. Sabah'ın Dr. Ali Nevzat Bodur ile yaptığı son görüşmede İstanbul'a geleceğinin sözünü de verdiği belirlendi. Ülkesinin en zengin isimlerinden biri olan Jaber Al Sabah'ın dışında Umman Ligi'nin şampiyonu Fanja kulübünün sahibi olan Hamyar Al Ismailly'nin de yeni sezonda Arena'ya maç izlemeye geleceği öğrenildi. Körfez ülkelerinde kendilerine gösterilen sevgiyi duyduğunda şaşıran Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ardından onlarca formaya imza attılar... Çok büyük bir gurur yaşadıklarını söyleyen Burak Yılmaz, "Böylesine sevilmek çok güzel bir duygu "dedi.

Takvim