Galatasaray'a bir gün dönerse bazı oyuncular gibi tatil amaçlı olmayacağını söyleyen başarılı futbolcu, elinden gelen özveriyi göstereceğini ve sarı-kırmızılıların başarısı için çalışacağını söyledi.

Galatasaray'dan ayrılmayı kendi istediğini ifade eden Turan, "Kaptanlığı çocuk bakıcılığı gibi sanıyorlardı Galatasaray'da. Türkiye'de birinci sorun eğitim, ikincisi de basın. Antrenmanlar arasında pek bir fark yok. Galatasaray'da da iyi hocalarla çalıştım. Gitmekle doğrusunu yaptığını düşünüyorum o an için" diye konuştu.

Geçenlerde verdiği bir röportaj üzerine konuşan Arda, "İspanya'da magazin basını ile aram çok iyi. Kadınlar beni beğenmezler ben de yakışıklı bir adam değilim, ama kadınlar bazı özel şeyleri ararlar ve o özel şeyler bende mevcut. Bu sene pubis ile ilgili bir sakatlığım olmadı. Pubis ile ilgili ciddi sıkıntılarım yok artık. Beckham ve iyi futbolcular ne giyiyor bakıyorum, ona göre bir şeyler uyduruyorum kendime. Kompleks yok" ifadelerini kullandı.

G.SARAY'A DÖNERSEM...

Eski takımı Galatasaray'a tatil amaçlı dönmeyeceğini ifade eden milli futbolcu, "Galatasaray'a hedefleri bitirdikten sonra keyif yapılacak yer değildir. Öyle son zulayı yapalım parayı vuracağız diye gelecek adamlardan değiliz. Geldiğim vakit her şeyimi veririm. Galatasaray bizim yuvamız. Galatasaray'ın hocası olmak gibi bir hayalim var. Federasyon başkanı olmak gibi bir hayalim var. Bunları düşünüyorum. Dünya Kupası'nda oynamamak çok kötü. Orada oynamak inanılmaz bir şey. Her gün hayalini kuruyordum. Hayat devam ediyor, turnuvaya gitmek orada olmaktan daha zor" dedi.