UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük kupanın sahibi bugün oynanacak olan Real Madrid - Atletico Madrid mücadelesi sonunda belli olacak. TSİ 21:45'te başlayacak olan mücadele Star TV'den naklen ekranlara gelecek. Maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek.

ARDA'NIN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Büyük bir sezon geçiren ve İspanya'da La Liga şampiyonu olan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni de kazanarak tarihe adını altın harflerle yazdırmak istiyor. Sakat oyunculardan Diego Costa takımla birlikte idmanda yer alsa da ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Costa yerine David villa forvet hattında görev alabilir. Arda Turan ise teknik direktör Diego Simeone'nin görev vermesi durumunda ilk 11'de oynayabilecek.

REAL İÇİN DEV FIRSAT

İspanya'da La Liga şampiyonluğunu ezeli rakibine kaptıran Los Galacticos, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak rövanşı almak istiyor. Bu sezon İspanya Kral Kupası'nı müzesine götürerek teselli bulan Madrid temsilcisinde sakat ve cezalı isimler sıkıntı yaratıyor. Cezalı olan Xabi Alonso'nun yerine Assiar Illaramendi ya da Sami Khedira görev yapacak. Sakat oyunculardan Pepe kesin olarak maçta yer almayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo'da büyük ihtimalle ilk 11'de yer bulacaklar.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRID

Casillas
Marcelo
Varane
Ramos
Carvajal
Modric
Illarramendi (Khedira)
Di Maria
Bale
Benzema
Ronaldo

ATLETICO MADRID

Courtois
Juanfran
Miranda
Godin
Filipe Luis
Gabi
Tiago
Adrian
Koke
Raul Garcia
Villa

SAAT: 21:45
STAT: Estadio do Sports Lisboa e Benfica
HAKEM: Björn Kuipers
YAYIN: Star TV