İspanya'nın Atletico Madrid takımının CEO'su Miguel Angel Gil sürpriz bir karar alarak İstanbul'a geliyor. Gil'in çarşamba günü Türkiye'de olması bekleniyor.

Arda'nın menejeri Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde bir gazeteye yaptığı açıklamada milli futbolcunun Atletico Madrid'de son senesi olabileceği mesajı vermişti. Bu açıklamanın ardından Gil'in İstanbul'a gelmesi, "Arda Galatasaray'a geri mi dönüyor?" dedikodularının oluşmasına yol açtı.

2017 yılına kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın bu sene devre arasında veya sezon sonunda bir takıma satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gil Marin iddiaları yalanladı
 
Atletico Madrid CEO'su Gil Marin, Arda Turan'ın sarı kırmızılı takıma döneceği söylentilerine yönelik merak edilenlere açıklık getirdi. Atletico Madrid CEO'su Gil Marin’in İstanbul'a yapacağı ziyaret, Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceği yönündeki iddiaları beraberinde gündeme taşıdı.
 
Ancak NTV Spor’a özel açıklamalarda bulunan Gil Marin, Arda'nın Atletico Madrid'den ayrılmasının söz konusu olmadığına işaret etti.
 
Milli futbolcunun performansından memnun olduklarına dikkat çeken Marin, Arda'nın da Atletico Madrid'de forma giymekten dolayı mutlu olduğunun altını çizdi.
 
Ziyaretinin iş amaçlı olduğunu vurgulayan Gil Marin, Arda ile ilgili Galatasaray Yönetimi ile herhangi bir görüşme yapmayacağını belirtti.