Spor yorumcusu Sinan Engin, önceki gece Beyaz TV’de, F.Bahçe’nin Atletico Madrid’deoynayan Arda’yı transfer etmek için astronomik bir rakam önerdiğini öne sürdü.. 

Bu iddiayı milli futbolcunun kankası olan oğlu Oğulcan’a dayandıran Engin konuyla ilgili “F.Bahçe’nin Arda’ya ciddi bir teklifi var. Arda’ya yıllık 6-7 milyon Euro önerdiler. Bunu Arda oğlum Oğulcan’a kendi söylemiş” demişti.

KULÜPTEN YALANLAMA

Savoybetting 51); font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19px;" /> VATAN, olayın detaylarına ulaşmayı başardı. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre Arda’ya teklifi yapan kişi Aziz Yıldırım’la arası çok iyi olan F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu.. 

A.Madrid'in de takım arkadaşı olan Emre’nin, ilk yıl imza parası dahil 7 milyon Euro’luk önerisini Arda hiç düşünmeden, “Ben G.Saray’ın kaptanıyım. F.Bahçe’de oynamam mümkün değil” diyerek geri çevirdi.

Bu arada F.Bahçe, büyük yankı uyandıran bu haberle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Arda Turan’a 7 milyon Euro’luk teklifte bulunduğumuz haberleri gerçek dışıdır. A.Madrid’li futbolcu ile ilgili transfer çalışmamız bulunmamaktadır.”

Öte yandan adı G.Saray ile de anılan Arda, sarı-kırmızılı kulübe imza atarsa bonuslar da dahil olmak üzere toplam 5 milyon Euro’ya oynayacak.