FERNANDO MUSLERA
Muslera her zaman olduğu gibi yine kalesinde güven verirken, kalesindde kendisini zorlayacak bir pozisyon yaşamadı.

BRUMA
Galatasaray adına sahanın en iyisi yine Bruma oldu. Attığı çalımlarla Trabzonspor savunmasını zorlayan Bruma özellikle ikinci yarıda sol kanattan etkili pozisyonlar yarattı.

TOLGA CİĞERCİ
Kaleye birçok şut çeken Tolga'nın ikinci yarıda yaptığı etkili vuruşta gole Trabzonspor kalecisi Onur izin vermedi.

EREN DERDİYOK
Eren'in 90+5'teki röveşatası direğe takılırken maçın da en akılda kalan pozisyonu oldu. Karşılaşmadaki en önemli pozisyonunu son dakikada yaşatan Eren Trabzonspir savunması arasında yalnız kaldi ve çok etkili olamadı.

LIONEL CAROLE
Carole savunmada her zamanki istikrarlı oyununu korudu. Carole özellikle hücumda sol kanadı kullanan Galatasaray'da Bruma'ya her fırsatta destek olmak için ileriye çıkışlarda bulundu.

SELÇUK İNAN
İkinci yarıda oyundan düşen Selçuk İnan, özellikle Galatasaray hücumlarında çok etkisiz kaldı. Selçuk ikinci yarının ilerleyen dakikalarında yerini Nigel de Jong'a bıraktı.

LUKAS PODOLSKI
Maça 11'de başlayan Podolski hücumda fazla görünmezken, şutlarıyla etkili olmaya çalıştı. Podolski ikinci yarıda bir pozisyonda da rakibinin müdahalesiyle yerde kalırken penaltı bekledi ancak hakem pozisyonu devam ettirdi.

NIGEL DE JONG
Selçuk yerine oyuna dahil olan Nigel de Jong, oyuna tam anlamıyla uyum sağlayacak kadar sahada kalmadı.

AURELIEN CHEDJOU
Hücumda etkisiz olan Trabzonspor karşısında Chedjou çok zorlanmazken, ikinci yarıda N'Doye kaleci ile kaşı karşıyayken topu kazanması maçtaki en olumlu hareketi oldu.

WESLEY SNEIJDER
Spor yazarlarının gol atamaması nedeniyle eleştirilerine maruz kalan Sneijder hücumda etkili olmaya çalışırken, sakatlağının ardından tam olarak hazır olmadığını gösterdi.

SEMİH KAYA
Hakan Balta'nın sakatlanmasıyla maça 11'de başlayan Semih, önemli bir hata yapmadı. Maç boyunca Trabzonspor hücumcularıyla çok karşılaşmadı.

CAVANDA
Karşılaşma boyunca çok etkili olmayan Cavanda, önemli bir hata da yapmadı. Ancak Cavanda henüz tam olarak hazır olmadığının sinyallerini verdi.

SİNAN GÜMÜŞ
İkinci yarıda oyjna giren Sinan sağ kanatta etkili olmaya çalışsa da önemli bir pozisyon bulamadı.

JOSUE
Josue de oyuna ikinci yarıda girerken vasat bir görüntü çizdi.