Süper Lig'de son maçını Cumartesi günü 13.00'te Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Sarı - Kırmızılılar, Pazar günü de görkemli bir kutlamayla taraftarının karşısına çıkacak. 
 
Türk Telekom Arena'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yönetim, 4. yıldız şampiyonluğunu unutulmayacak bir törenle taçlandırmanın hedefinde. Pazar günü 19:05'te başlayacak olan kutlamalarının tüm biletleri satışa çıkar çıkarmaz tükendi. Yönetim, sponsorlardan gelen bilet taleplerine dahi yanıt veremiyor. Biletler için passolig şartı aranmıyor. 
 
Pazar günü yapılacak kutlamalarda görkemli bir ışık şovunun yanı sıra ünlü sanatçılar taraftarı coşturacak. Galatasaray yönetimi 4 yıldız şampiyonluk gecesinden gişe hasılatı ve şampiyonluk ürünlerinin satışından büyük gelir hedefliyor. 

Galatasaray'ın, Pazar günü Arena'da yapacağı şampiyonluk kutlamasında şarkıcı İrem Derici sahne alacak. Daha önceki kutlamalarda yer alan Kenan Doğulu'nun da 'Rütbeni bileceksin' şarkısıyla sahne alması bekleniyor. Galatasaray marşı yapan Gripin Grubu da Arena'da olacak.

Görkemli bir kutlamaya hazırlanan sarı kırmızılılar, Bursaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak uzun bir zaman sonra sezonu iki kupayla noktalamayı istiyor. 
 
Galatasaray en son 2000'de Fatih Terim yönetiminde hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğunu kazanarak duble yapmıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da sarı kırmızılılardaki ilk sezonunda çifte kupayla adını tarihe yazdırmayı planlıyor.