Türkiye’de ve Avrupa’da sportif başarıyı yakalayan Galatasaray adeta para basıyor.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da hizmet veren Galatasaray Store dün ciro rekoru kırdı. Sivasspor’la oynanan şampiyonluk maçı için stadı tıklım tıtlım dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, GS Store’a büyük bir gelir bıraktı. Sarı-kırmızılıların dün için sadece Arena’daki mağazadan yaklaşık 3 milyon liralık bir ciro sağladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların mağazada ürün bırakmadıkları ifade edildi.
Galatasaray Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli, geçen sezona göre Süperbahis özellikle forma satışlarının çok iyi gittiğini belirterek, yoğun ilgiyi karşılamakta zorlandıklarını itiraf etti.
Özellikle Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferlerinden sonra Galatasaray formaları adeta kapış kapış giderken, sarı-kırmızıların mağaza gelirlerini geçen yıla göre iki katına çıkardığı vurgulandı. Mağaza sayısının da önümüzdeki dönemlerde kademeli olarak 75’e çıkarılacağı belirtildi.

Özel çocuklar

Galatasaray’ın şampiyonluk maçında seremonide yer alan çocuklar arasında dikkat çeken isimler vardı. Melo’nun iki çocuğu  Davi ve Pietra da bu özel maçın öncesinde yeşil çimlere adım attı. Çocuklar arasında Fatih Terim’in akrabası Bartu Terim de yer aldı.