Yaşadığı sakatlığın ardından Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Konya maçıyla sahalara golle dönen, son oynanan Balıkesirspor maçında da ağları havalandırmayı başararak ligdeki gol sayısını 12’ye çıkaran Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena’daki başarısı ile dikkat çekiyor.

Sarı kırmızılı forma ile evinde 54 maça çıkan milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 38 kez rakip fileleri havalandırarak Arena’nın en golcü ismi olmayı başardı.

G.Saray, dört yıl boyunca Süper Lig’de 73, Türkiye Kupası ve UEFA şampiyonlar ligi’nde ise 12’şer defa rakiplerini ağırladığı Türk Telekom Arena’da 61 galibiyet ve 20 beraberlik aldı. Bu dönemde 186 gole imza atarken kalesinde ise 108 gol gördü.

SNEIJDER İKİNCİ, SELÇUK ÜÇÜNCÜ

Arena’da sezonu Anderlecht karşılaşmasındaki golüyle açan yıldız futbolcu, daha sonra Sivasspor, Kayseri Erciyesspor, Mersin İdman Yurdu, Konyaspor ve Balıkesirspor karşısında birer, Akhisar Belediyespor önünde ise iki kez skoru değiştirdi.

Zirvedeki Burak Yılmaz’ı takip eden isim ise Wesley Sneijder oldu. Hollandalı futbolcu, 2014-2015 sezonunda kaydettiği 8 golün 7’sini Türk Telekom Arena’da atarken Galatasaray formasıyla evinde attığı gol sayısını da böylece 20’ye çıkardı. Sarı kırmızılı takımda Türk Telekom Arena’da en çok gol atan üçüncü futbolcu ise 18 golle Selçuk İnan.