Galatasaray'ın hafta sonunda Eskişehirspor ile oynayacağı maça akın var! Sezon sonunda Dünya Kupası'nda oynayacak olan futbolcuların milli takım yetkilileri ve birçok kulüp yetkilisi TT Arena'ya geliyor. Neredeyse ilk 11 çıkartacak kadar futbolcunun milli takım formasını giyeceği maçta Galatasaray ile Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.

Aradıkları fırsat ayaklarına geldi

Sadece milli takım yetkilileri değil kulüplerin transfer avcıları da tribünlerdeki yerlerini alacak. Galatasaray'ın sezon sonunda Dünya Kupası'na adeta çıkarma yapacağı kadrosu için gözler bu hafta TT Arena'ya çevrilecek. Asıl sürpriz ise Melo için uzun zaman sonra Brezilya Milli Takımı kapısının açılma olasılığı. Ayrıca Akaminko'nun da Monaco ve Tottenham yetkilileri tarafından izleneceği de gelen haberler arasında.

Birleşmiş Milletler gibi tribün

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera, Fildişili Eboue, Hollandalı yıldızı Sneijder, Kamerunlu stoperi Chedjou, yeni transferler Bosnalı Hajrovic ve Arjantinli Burdisso için tribünler adeta milli takım yetkililerinden geçilmeyecek.

Melo için de belki de sezon sonuna kadar en büyük şans ayağına kadar gelmiş olacak. Brezilya Milli Takımı Avrupa yetkilileri, yıldız oyuncunun yükselen performansını görmek için Galatasaray-Eskişehirspor maçını yerinde izleyecek. Alex Telles'i de gözden kaçırmak istemeyen yetkililer iki Brezilyalı futbolcunun performanslarını raporlayacak. Ayrıca Gana'dan Akaminko için de bir çift göz TT Arena'da olacak.

Tottenham ve Monaco

Akaminko için iki özel yetkili ise Tottenham ve Monaco yetkilileri. Ganalı defans oyuncusunun Fenerbahçe karşısındaki performansından etkilenen yetkililer, Galatasaray maçını da çıplak gözle izleyecek. Oyununun Dünya Kupası'ndan sonra Premier Lig'e veya Fransa Ligi'ne gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Radyospor