Süper Toto Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da yeni transfer Bruma'nın performansı da büyük bir merak konusuydu.

Karşılaşmadan önce yaptığı açıklamada Bruma'nın antrenman eksiği olduğunu ancak buna rağmen Portekizli futbolcuya Antalyaspor karşısında forma şansı vermeyi planladığını ifade eden Fatih Terim, dediğini yaptı ve Bruma'yı maçın 61. dakikasında oyuna soktu.

Oyuna girmesinin ardından Galatasaray ataklarına yön veren ve hareketli futbolu ile sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Bruma, 86. dakikada da gole çok yaklaştı. Yaklaşık 35 metreden vurduğu şutla Hakan Arıkan'ı zor durumda bırakan Bruma, Fatih Terim'den de büyük alkış aldı.

Karşılaşmanın ardından Bruma'nın performansı hakkında konuşan sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetimin tam yerinde bir transfer yaptığını ve Portekizli futbolcunun doğru bir yatırım olduğunu söyledi. Bruma'nın Keita'ya benzediğini ancak biraz daha tecrübelenmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varan sarı-kırmızılı taraftarlar, Portekizli futbolcunun Real Madrid maçında daha fazla süre alması gerektiğini savundu.