Ga­la­ta­sa­ray Ku­lü­bü CE­O’su Lüt­fi Arı­bo­ğan, teknik direktör Mancini'nin geleceğiyle ilgili bugun.com.tr'ye konuştu.
 
“İSTERSE GİDER, MADDESİ YOK!”
 
Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Roberto Man­ci­ni’nin, se­zon so­nun­da gö­re­vi bı­ra­kıp İtal­ya Mil­li Ta­kı­mı’nın ba­şı­na ge­çe­ce­ği­ne dö­nük id­di­ala­ra bir kez da­ha ya­nıt ve­ren Arı­bo­ğan, Cim­bom’un art ar­da oynayacağı 3 kri­tik maç­la (Si­vas, Re­al Mad­rid, Ka­sım­pa­şa) il­gi­li de­ğer­len­dir­me­le­ri de ya­nıt­la­dı. İş­te, son yö­ne­tim ku­ru­lu top­lan­tı­sın­da, Flor­ya’yı dev­ral­ma­sı ka­rar­laş­tı­rı­lan Arı­bo­ğan’ın bu ko­nu­lar­da­ki açık­la­ma­la­rı: “Tek­nik di­rek­tö­rü­müz Ro­ber­to Man­ci­ni’nin, İtal­ya Mil­li Ta­kı­mı için ül­ke­sin­de is­mi geç­miş ola­bi­lir. Bu do­ğal bir du­rum. Ama söz­leş­me­sin­de, İtal­ya Mil­li Ta­kı­mı’ndan tek­lif ge­lir­se gi­der di­ye bir mad­de yok. Bu ka­dar net. Ko­nu, o za­man­ da spe­kü­le edil­di ama an­laş­tı­ğı gün ay­nı açık­la­ma­yı yap­tık. Man­ci­ni, ba­şa­rı­lı ve de­ğer­li bir tek­nik di­rek­tör. Ta­bii ki baş­ka ta­kım­lar ta­ra­fın­dan da is­ten­me­si do­ğal. Bu­na İtal­ya Mil­li Ta­kı­mı da da­hil ama bi­zim­le söz­leş­me­si var.”
 
HER MAÇ ÖNEMLi
 
Bi­zim için her maç önem­li. Haf­ta­lık du­ru­ma gö­re tek­nik di­rek­tö­rü­mü­zün ko­nu­mun­da de­ğer­len­dir­me yap­mı­yo­ruz. So­nuç­ta Man­ci­ni ile 3 yıl­lık an­laş­ma­mız var. Biz Man­ci­ni ko­nu­sun­da önü­müz­de­ki 3 haf­ta­ya de­ğil, 3 yıl­lık söz­leş­me­ye ba­kı­yo­ruz.

Bugün