Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 360 ekranlarında yayınlanan Telegol adlı programda değerlendirmelerde bulundu.

Hamzaoğlu açıklamasında, "Seyircilerimizi memnun etmek bizim için çok önemli, zaten onun için çalışıyoruz. Olumlu yansımalar var, bunu devam ettirmeliyiz. Yönetim kurulumuza reşekkür ediyorum bize güvendikleri için. Onlara layık olmak istiyoruz. Coşkumuzu arttırarak taraftarla da bütünleşmeyi hedefliyoruz. Yolumuz uzun, hasarlar göreceğiz, sendeleyeceğiz. Önemli olan zor günlerde tekrar birbirimize sarılıp ayağa kalkmak ve devam edebilmek" dedi.

Çift forvet konusunda, "Ben hiçbir zaman rakibe göre oyun tercih etmem. Rakibimiz kim olursa olsun bizim ne yaptığımız önemli. Biz bunu iyi yaptığımız sürece kulalnacağız. Tek forvet, 3 forvet de oynayacağız. Oyun içinde değişimlere hazırlıklı olacağız" sözlerini kullandı.
Devler Ligi'de oynayacakları Arsenal maçı öncesinde kendisine yöneltilen, "Taraftar, Arsenal maçından biraz olsun umutlandı, sizin beklentiniz nedir?" sorusu üzerine, "Biz de umutluyuz. İnşallah o gün taraftarlarımıza güzel bir maç izlettiririz" açıklamasını yaptı.