Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak Galatasaray formasıyla henüz boy gösteremeyen İzlandalı Kolbeinn Sigthorsson için İstanbul'a ülkesinden heyet geldi, golcüyü inceledi...

Nantes kulübünden kiralanan ve sarı kırmızılı takımla tek bir idmana bile çıkmayan İzlandalı yıldızın menajerliğini yapan ağabeyi Andri Sigthorsson ve milli takım doktorları İstanbul'a çıkarma yaptı. Milli takım kampında sol diz iç meniküsü yırtılan ve Galatasaray Sağlık Kurulu'nun da ameliyatını gerçekleştirdiği Sigthorsson için, "Operasyonun son derece başarılı geçmiş. Artık oynamalısın" raporu verildi...

Her detayını incelediler

İzlanda Milli Takım doktorları, Galatasaray Sağlık Kurulu'nun yaptığı ameliyatı inceledi. Sigthorsson'un son durumu, MR'ları ve tüm verileri didik didik edildi ve İzlandalı doktorlar, operasyonun tam anlamıyla kusursuz bir şekilde yapıldığının onayını verdi.

Oyuncunun sorunsuz bir ameliyat atlattığını belirten doktorlar, "Artık oynayabilir, bir engel yok" açıklamasını da yaptı. Ve Sigthorsson, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bireysel çalışmaların ve güçlendirme idmanlarının startını verdi.

Sonunda sahaya iniyor

26 yaşındaki futbolcunun ayrıca bu hafta sarı kırmızılı takımla çalışmalara başlaması da hedefleniyor.

Galatasaray'ın sert tavrı ve menajeri olan ağabeyinin de, "Kaliteni göstermeli, artık sahada olmalısın" çıkışı sonrasında Sigthorsson, "Hazırım, artık takımla çalışabilirim. Kendimi hazır hissediyorum" ifadelerini kullanmaya başladı.

Sigthorsson, Fenerbahçe derbisi öncesinde takımla çalışacak. Ancak büyük ihtimalle dev maçın kadrosunda olmayacak.