Galatasaray’da dördüncü yıldız için en ciddi tehlikenin Beşiktaş olduğu konusunda görüş ağırlık kazandı. Cim-Bom’da Teknik Direktör Cesare Prandelli, şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin sanılanın aksine Fenerbahçe değil Beşiktaş olduğunu düşünüyor.

İtalyan teknik adamın Florya’da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kamuoyu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışının geçeceğini tahmin ediyor. Yapılan yorumlara ve beklentilere bakılırsa iki takım için dördüncü yıldız çekişmesi olacağı ifade ediliyor. Oysa Beşiktaş gözden kaçırılıyorr. Çünkü bana göre Beşiktaş, Fenerbahçe’den iyi bir takım ve bu yarışta onlar da ciddi şekilde olacaklar. Bu nedenle Fenerbahçe’yi tek rakip olarak değerlendirmek doğru değil. İzlediğim kadarıyla Beşiktaş, Fenerbahçe’den daha iyi bir takım. Gerek biz gerekse de Beşiktaş Avrupa’da mücadele ediyor. Fenerbahçe’nin haftada bir maç yapması tek avantajı gibi duruyor” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Burak olmazsa Pandev
Bu arada Burak’ın Fenerbahçe maçına yetişmemesi durumunda İtalyan teknik adamın, Pandev’i ilerde oynatacağı öğrenildi. Prandelli’nin yabancı kontenjanı yüzünden Telles’i ise kulübeye çekmek zorunda kalacağı ifade edildi.
Bu arada Prandelli’nin son günlerde yine gündeme gelen Lucescu iddialarından rahatsız olduğu da kaydedildi.