Sezon basında gerçeklestiremedigi forvet transferini devre arasında yapmak isteyen Galatasaray'da gündem hareketlenmeye basladı...

Sarı-Kırmızılı yönetime Ingiltere'den sürpriz bir öneri geldi. Alınan bilgilere göre Swansea City formasını giyen Eder'in menajeri, Galatasaray'la temasa geçti. 27 yasındaki Portekizli forvetin menajeri Oliver Haag'ın Sarı-Kırmızılı yönetime, Eder'in Ingiltere'de mutlu olmadıgını ve isterdigi taktirde devre arasında transferi gerçeklestirebilecegini söyledigi belirlendi.

Sezon basında Braga'dan 6.7 milyon Euro karsılıgında Swansea City'ye transfer olan Eder, Premier Lig ve Lig Kupası'nda su ana kadar oynadıgı 10 maçta gol atmayı basaramadı. Ingiliz kulübünün Eder'i sezon sonuna kadar kiralamaya sıcak bakabilecegi ögrenildi.

TEKNİK HEYETİN FORVET KRİTERLERİNE UYUYOR

Yönetimin İngiltere'den gelen bu sürpriz teklifi hemen teknik direktör Hamza Hamzaoglu ile paylastıgı ögrenildi. Ara transfer dönemi için raporunu henüz hazırlamayan basarılı hocanın, Eder konusunda gerekli arastırmaları yaptıktan sonra kararını yönetime sunacagı ifade edildi. Forvet hattına uzun boylu ve pivot özellikli bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen Hamza Hamzaoglu'nun Eder'in transferine onay verebilecegi belirtiliyor.