Şampiyonluklara amgargo koyan Galatasaray, başkan Ünal Aysal’ın düşünce devrimini gerçekleştirip Avrupa’nın 10 kulübü arasına girmek için dur durak bilmeden çabalıyor. Bir zamanlar transfer yarışına girdiği rakipleri karşısında hep boynu bükük olan sarı-kırmızılılar artık “Türkiye’de ne işi var?” denilen birbirinden ünlü yıldızları ülkemize getiriyor.

Geride bıraktığımız sezonda Burak’ı, transfere dünyaları harcayan Ruslar’a kaptırmayan Cimbom devre arasında çıtayı iyice yükseltmişti. Önce Inter’den ayrılan ve Manchester United’in radarına giren Wesley Sneijder’e ‘parçalı’ formayı giydiren Galatasaray, ardından herkes “Juventus’a Cratosslot gidecek” derken Drogba’yı kapmıştı.

ŞİMDİ NANİ ZAMANI

Saha içinde hayallerini gerçekleştirmeye başlayan başkan Ünal Aysal, transferde büyük oynamayı sürdürüyor. Fatih Terim’in isteği üzerine Cimbom Manchester United’ın yıldızı Nani’yi almak için bir kez daha güçlü rakipleriyle mücadeleye başladı.
aslan’ın kanca attığı Nani ile İtalya’da şampiyon olan Juventus ile Fransa’da mutlu sona ulaşan PSG de ilgileniyor. Manchester United’ı 7 milyon euroya çekmeye çalışan Galatasaray, Nani için de 4.5 milyon euroyu ödemele hazır.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK