Galatasaray, 2013-2014 Betorder sezonu hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında İngiltere League One ekiplerinden Shrewsbury Town ile karşılaşacak.

Shrewsbury kentindeki The New Meadow’da gerçekleşecek olan mücadele, 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü yerel saatle 15.00’te (TSİ 17.00) başlayacak. Mücadele Smartspor'dan naklen ekranlara gelecek.

SHREWSBURY'DE HEYECAN DORUKTA

Geçtiğimiz yıl kuruluşunun 126. senesini kutlayan Shrewsbury Town, tarihinin en önemli günlerinden birine hazırlanıyor. Kuruluşundan bu yana Premier League’de veya İngiltere futbol sisteminin en üst seviyesinde yer alamayan kulüp, resmi web sitesinde efsanevi menajerleri Graham Turner ve oyunculardan David McAllister’ın görüşlerine yer verdi.

Shrewsbury Town’un menajeri Graham Turner, Galatasaray maçının kendileri adına büyük bir önem taşıdığını ifade etti. “Bizim için harika bir maç” diyerek sözlerine başlayan deneyimli teknik adam, “Kadrolarına baktığınızda tanıdık isimlere rastlayabiliyorsunuz. Toplam değeri 100 milyon sterlini aşan bir oyuncu grubuna karşı oynayacağız. Avrupa’da kendilerini gerçek bir güç olarak tanımladır. Meadow’a gelmeleri bizim için önemli bir destek. Buraya yeni sezon hazırlık kamplarını yapmak için geldiler. Ve biz Galatasaray’ın Emirates Kupası hazırlıklarının parçası olduğumuz için kendimizi özel hissediyoruz.”

YENİ TRANSFERLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Galatasaray'ın yapacağı bu ilk hazırlık karşılaşmasında yeni transferler Auelien Chedjou ve Erman Kılıç da görücüye çıkacak. Sarı-kırmızılıların kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Aykut Erçetin, Eray İşcan, Dany Nounkeu, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Albert Riera, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Kazım Kazım, Engin Baytar, Erman Kılıç, Nordin Amrabat, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Wesley Sneijder, Johan Elmander ve Didier Drogba."

Sporx