Taffarel, Sambacı ile görüştü, kulübü Fluminense’ye 5.5 milyon euro nakit teklif edildi. İki yönetici, üç gün içinde Brezilya’ya gidecek.

Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim’in listebaşı oyuncularından olan Carlinhos için düğmeye basıldı. Aslan, Valencialı Mathieu ile Riera takası için beklerken; F.Bahçe’nin Brezilya pazarına yönelip Carlinhos’a teklif hazırlığında bulunması üzerine Sambacı için de harekete geçti.

Fatih Terim tarafından ısrarla istenen 26 yaşındaki sol bek için kulübü Fluminense ile temasa geçen yönetim, 6.5 milyon euro olan bonservis bedelini 5.5 milyon euroya indirmeye çalışıyor. Aslan son teklifini yaparken gerekirse bu rakam 6 milyona çıkartılacak ve iş önümüzdeki hafta bitirilecek. Carlinhos konusunda kaleci antrenörü Taffarel girişimlerini sürdürürken oyuncu ikna edilmişti. F.Bahçe’nin devreye girmesi üzerine 3 gün içinde Bülent Tulun ve Sina Kalpakçıoğlu transfere Vdcasino nokta koymak için Brezilya’ya gidecek.

GÖKHAN İNLER DE SIRADA

Aslan'ın bir diğer planı da Melo’daki kriz nedeniyle Gökhan İnler’i bitirmek. Terim’in 5 yerli isim konusunda sıkıntı çekmesi üzerine harekete geçen yönetim, Napoli’ye 8 milyon euro teklif etmişti. Bu rakam 10 milyona çıkartılacak ve Gökhan İnler de bir hafta içinde bitirilecek.

NANİ’NİN İŞLEMLERİ BİTİYOR

Öte yandan sol kanat için M.United Nani ismi ön plana çıktı. Arda Turan’ın adeta imkansız hale gelmesi üzerine Manchester United ile bonservis pazarlığı yapan G.Saray, 7 milyon euroluk teklifi masaya koymuştu. İngilizler, 10 milyona kadar indi. İş tatlıya bağlanabilir. Ancak Nani, 15 günlük süre istemişti. Özetle Nani transferi de bitecek. Arda ve Nani olmazsa zaten Quaresma’nın ön sözleşmesi kasada tutuluyor ve Portekizli ile yeni sezona başlanacak.

Akşam