Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer temaslarını sürdüren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor...

Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'yı renklerine bağlamak için yoğun uğraşlar veren sarı kırmızlı yönetimin iki oyuncunun transferi ile ilgili önemli gelişmeler yaşadığı öğrenildi.



TARIK ÇAMDAL GERÇEĞİ! VAZGEÇİLDİ

Sporx'te yer alan habere göre; Ocak ayı transfer döneminin en çok konuşulan imzası olması beklenen Tarık Çamdal konusunda sarı kırmızılı yönetim geri adım atmış durumda...

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tarık Çamdal ile anlaşma sağlayan ancak genç ismi devre arasında kadrosuna katmanın hesaplarını yapan Galatasaray'ın teklifinin Eskişehirspor yönetimi tarafından kabul görmediği belirtildi. Tarık Çamdal'ın bonservisi için 500 bin euro öneren Galatasaray yönetimine Eskişehirspor cephesinin "1 milyon eurodan aşağı bir teklifi kabul etmemiz mümkün değil" yanıtını vermesi üzerine bu transferde çekilme kararının alındığı bilgisine ulaşıldı.

VEYSEL SARI ALACAKLARINDAN FERAGAT EDERSE...

Tarık Çamdal'ın devre arası transferinden vazgeçen Galatasaray Veysel Sarı ile ilgili ise sürpriz adımlar atmaya başladı. Galatasaray yönetimi, takımından ayrılmak için kadrodışı kalan Veysel Sarı ile anlaşma sağlayıp kulübü Eskişehirspor ile temasa geçti.

Eskişehirspor yönetimi, sezon sonunda serbest kalacak olan Veysel Sarı'nın mukavelesinde yer alan '3 milyon euroya serbest kalır' maddesini devreye sokmadan Galatasaray'a '1 milyon euro verin, alın' pazarlığını devreye soktuğu ancak sarı kırmızılı kulüpten ret yanıtı aldığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından devreye giren Veysel Sarı'nın Eskişehirspor'dan alacağı 700 bin euro'dan vazgeçerek bonservisini eline almak istemesi, transfere yeni bir boyut kazandırdı ve Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Eskişehirspor kulübünün Veysel'in alacaklarına karşılık bonservisini oyuncuya vermesi ile birlikte genç ismin Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.