Galatasaray'da yeni sezon takımın başına getirilecek teknik adamın bir an önce belirlenmesi sarı kırmızılı kulübün öncelikli gündemi olarak beklerken, başkan Ünal Aysal, takımı emanet edecekleri teknik adam konusunda aceleci davranmamakta kararlı. 

Sarı kırmızılı takımın başına en iyi ve kendilerini yeni başarılara taşıyabilecek potansiyel ile hırsa sahip bir teknik adamı getirmeyi isteyen başkan Ünal Aysal, bir çok teknik adamla temaslarda bulunarak geniş bir yelpazeyle arayışını sürdürüyor. 

Dünya Kupası'nda'nın ABD Milli Takımı'nın başındaki Juergen Klinsmann ile Almanya Milli Takımı'nınbaşındaki Joachim Löw ile temaslarda bulunan ve iki Alman teknik adam için Brezilya'daki futbol şöleninin sonunu bekleyecek olan Ünal Aysal, alternatifleri de sürekli değerlendiriyor. 

Geçen hafta İstanbul'a getirilerek görüşülen İskoç David Moyes ile prensipte anlaşan ancak ünlü teknik adamı beklemeye alan sarı kırmızılı kulübü başkanının, Fransızların ünlü ismi Raymond Domenech ile de el sıkıştığı öğrenildi. 

2006 Dünya kupası'nda Fransa Milli Takımı'na final oynatan Domenech ile şartlar konusunda yapılan görüşmede Fransız teknik adamın Galatasaray'a seve seve geleceğini söylediği belirtildi. 

Ancak Aysal'ın Domench ile Moyes'i, Löw ile Klinsmann'ın alternatifleri olarak düşündüğü öğrenildi. Takımın başına hırslı ve başarıya aç genç bir teknik adamı getirmeyi hedefleyen Aysal'ın yeni teknik direktör adayları konusunda da çalışmalarda bulunduğu ifade edildi. Aysal, Dünya Kupası sonuna kadar yeni adayları da değerlendirip kendi yapılarına uygun bir teknik adamı takımın başına getirecek. 

Bu arada futbolcu transferinde de Trabzonsporlu Olcan Adın konusunun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Yeni teknik adam gelene kadar sadece Olcan transferi üzerinde durulduğu belirtildi.