Transferde büyük oynayan Galatasaray, Manchester United’ı 7 milyon euro bonservise ikna etmek üzere… Nani de kıvama geldi, bu yazın bombasının patlaması an meselesi!

NANİ! 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Manchester United’dan yeni kontrat önerisi almayan 1986 doğumlu Portekizli yıldız, üç haftadır sarı-kırmızılıların radarında. Sneijder ve Drogba gibi ilk başta gerçekleşmesi zor gözüken bu transferde yaşanan gelişmeler, Galatasaray’ın lehine.

JUVENTUS MECBUREN VAZGEÇTİ

Nani ile ilgilenen Juventus, geri adım atmak zorunda kaldı. Sezon başına 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme isteyen Portekizli kanat oyuncusunun 18 milyon euroluk maliyeti, İtalyan devine çok geldi… İtalya’da eklenecek vergilerle birlikte 1986 doğumlu Nani’nin ücretini karşılaması imkansıza yakın olan Juventus, mecburen transferden çekildi. Bu duruma şüphesiz en çok Galatasaray sevindi.

YILLIK 4.5 Youwin MİLYON EURO İSTİYOR

İngiliz bahis siteleri bile “Nani&Galatasaray” demeye başladı. Sarı-kırmızılılar, menajerler aracılığıyla nabız yokladı. 26 yaşındaki Nani, şartlarda anlaşılması halinde Galatasaray’a gelmeye hazır olduğunu söyledi. Sneijder ve Drogba’ya ortalama sezon başına 5 milyon euro ödeyen sarı-kırmızılılar, Nani’ye verilmesi gereken yıllık 4.5 milyon euroyu sorun etmiyor.

Galatasaray ve Manchester United’ın, 7 milyon euroya el sıkışması bekleniyor. Sözün özü bu yazın çileği Nani olacak gibi gözüküyor.

MOYES İSTEMEDİ

Sir Alex Ferguson’un yerine Manchester United’da teknik direktörlüğe getirilen David Moyes, Nani’yi kesinlikle ideal kadrosunda düşünmüyor. Dortmund’dan Marco Reus’un transferini isteyen, kanatta Zaha, Valencia ve Ashley Young’u kullanmayı düşünen Moyes, Portekizli oyuncunun satılmasına sıcak bakıyor.

Bahadır ÇOKİŞLER/AMK