Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2013-2014 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere'nin Birmingham kentinde gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamladı.

Temmuz ayının ilk gününde Florya'da toplandıktan sonra 8 Temmuz 2013 günü Birmingham'a giden takımımız, İngiltere Futbol Federasyonu'na ait olan St. George's National Football Centre'da dokuz gün süren bir kamp yaptı. Galatasaray, bu sürede League One ekiplerinden Shrewsbury Town'u Emre Çolak, Nordin Amrabat ve Wesley Sneijder'ın golleriyle 3-0 yenerken Notts County karşısında ise Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder ile 2-1 kazandı.

Galatasaray, Notts County mücadelesinin ardından gece yarısı İngiltere'den hareket ederek sabah saatlerinde İstanbul'a iniş yaptı. İki günü izinli olarak geçirecek olan takımımız, 19 Temmuz Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlıklarına devam edecek. Yeni Güvenilir Casino Siteleri sezon öncesindeki ikinci etap kamp çalışmaları ise 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü başlayacak. Galatasaray, 21 Temmuz 2013 Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda İspanya temsilcisi Malaga ile karşılaştıktan sonra Slovenya'nın Bled şehrine hareket edecek. Ve 28 Temmuz 2013 Pazar günü bir hazırlık maçı daha yaparak İstanbul'a geri dönecek.

Takımımız, yeni sezon öncesindeki son yurt dışı kampında ise 3-4 Ağustos 2013 tarihlerinde Londra'da Arsenal'in ev sahipliğindeki Emirates Kupası'na katılacak.