Galatasaraylı taraftarlar, Sarı-Kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavını heyecanla bekliyor. Devler Ligi için özel bir hazırlık içinde bulunduğu öğrenilen taraftarların, TT Arena’da koreografi yapacağı bildirildi. İçerik yine sır gibi saklanırken, ana temanın Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi macerasına yönelik tasarlandığı ilk gelen bilgiler arasında.

Atletico erken geliyor

Atletico Madrid Kulübü’nden alınan bilgiye göre, La Liga’da 12 Eylül Cumartesi günü sahasında Barcelona’ya karşı oynayacak İspanyol ekibi, Galatasaray maçına konsantre olmak, İstanbul’a daha iyi uyum sağlamak ve dinlenmek için geliş programını 1 gün öne çekti. Müsabakadan 2 gün önce, 13 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde Madrid’de bir antrenman yapacak olan Atletico Madrid, TSİ 19.00’da uçakla İstanbul’a hareket edecek. İstanbul’a saat 23.00 gibi ulaşması beklenen konuk ekip, geceyi dinlenerek geçirdikten sonra pazartesi günü son idmanını gerçekleştirecek.

Filipe Luis oynamayacak

Aslan’ın Devler Ligi’ndeki rakibi Atletico Madrid, Barcelona ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bu zorlu mücadeleden bir hayli yorgun çıkacak olan İspanyol kulübünde, Filipe Luis’in sakatlığının da sürdüğü bildirildi. Tecrübeli futbolcu, hem Barcelona’ya hem de Galatasaray’a karşı görev yapamayacak.