Galatasaray’ın forma reklamı konusunda yeni sezonda devam edeceği markalar belli oldu: Türk Telekom ve Avea...
Formasının göğsünde 6 yıldır Türk Telekom markasını taşıyan sarı-kırmızılılar, senede 5 milyon dolar kazandığı bu anlaşmayı 1 sene daha devam ettirecek.

Aynı zamanda Galatasaray’la 80 milyon dolara 10 yıllık stat isim hakkı anlaşması yapan Türk Telekom’un forma anlaşmasındaki opsiyonu kullanarak 1 yıl daha devam edeceği belirlendi.

Türk Telekom’un yola devam kararı Galatasaray’da olumlu karşılandı. Taraflar 5 milyon dolar karşılığında 1 yıl daha bu birlikteliği devam ettirecekler.

Diğer taraftan her iki koldaki reklam için Galatasaray’a senede 2 milyon dolar ödeyen Avea da mevcut anlaşmanın devamı yönündeki kararını sarı-kırmızılı kulübe bildirdi. Bunun da Galatasaray’da memnuniyetle karşılandığı ve Avea ile de 1 yıllık opsiyonun kullanılacağı belirtildi. Galatasaray futbol takımının böylece yeni sezondaki reklamları da kesinleşti.

Sırttaki Ülker reklamının kulübe yıllık katkısı ise 3.8 milyon dolar. Ülker ile 2 yıllık daha anlaşma bulunuyor.
Forma tedarikçisi Nike’tan da senelik 5.5 milyon dolar kazanan sarı-kırmızılılar önümüzdeki yıl da forma reklamından toplam 16.3 milyon doları kasasına koyacak.