Türk Telekom Arena'da Mustafa Denizli yönetiminde çıktıgı ilk maçta  Bursaspor'u 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başaran Galatasaray, golcü kimliğiyle Avrupa'nın birçok devini de geride bırakmayı başardı.

Savunmadaki sıkıntıları da  aşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, hücumda ise bambaşka bir performans sergilemeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçında 15 gol atmayı başaran Galatasaray, Avrupa'nın önde gelen liglerinde yer alan takımlarından sadece Barcelona, Paris Saint Germain, Bayern Münih ve Borussia Dortmund'u geçemedi. Sarı-kırmızılı takım Manchester City, Juventus, Inter, Real Madrid, Liverpool, Atletico Madrid gibi büyük takımları geride bırakmayı başardı.

Sarı Kırmızılılar, maç başına gol ortalamaları sıralamasında da Avrupa'nın büyük takımlarını geride bırakmayı başardı. Sarı-kırmızılı takım Avrupa'nın 5 büyük ligi dikkate alındığında maç başına gol ortalaması en iyi olan ilk 4 takım içerisine girmeyi başardı. Galatasaray'ın ligde maç başı gol ortalaması 2.35 olurken, sarı-kırmızılı takımı Bayern Münih (3), Borussia Dortmund (2.85) ve Barcelona (2.53) geçebildi.