"Fenerbahçe maçında sahada olacak mısın?" sorusunu da yanıtlayan Burak Yılmaz, "Doktorumuzunu ve kulübümün kontrolü altında gidiyorum inşallah bir an önce dönebilirim. Fenerbahçe maçında döneyim diye bir hedefim yok. Bundan çok çektim. Sadece ayağımın iyi olmasını ve çok güçlü bir şekilde dönmeyi istiyorum. Yoksa oraya yetişeyim, buraya yetişeyim gibi bir hedefim yok" diye konuştu.

Taraftarlara mesaj da veren Burak Yılmaz, "Ben de bu sakatlık nedeniyle çok üzgünüm. İnşallah düzelip onları da atacağım gollerle mutlu ederim" ifadelerini kullandı. 

Kulüp doktoru Yener İnce de soruları yanıtlarken, "Burak'ın arka adalesinde yeni bir sakatlık oldu. Konumuz; yetiştirmekten ziyade, sakatlıkla ilgili nasıl bir yol çizebiliriz bunu öğrenmek istiyoruz. Tekrarlamaması ise bazı testler yapacağız" dedi.Burak Yılmaz'ın zaten bir an önce dönmek isteyen bir futbolcu olduğunu vurgulayan İnce, "Bir an önce sağlıklı bir şekilde dönmesi için çalışacağız. En kısa zamanda dönmekten, bir takım hedefler koyup döndürmekten ziyade sağlıklı dönmesini istiyoruz. Bunun için de bir takım testleri de detaylı yapabilmek için gidiyoruz" diye konuştu.