Galatasaray'da yeni teknik direktör Cesare Prandelli ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak isteyen Aydın Yılmaz'ın hayalleri gerçekleşemedi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ağır bir sakatlık geçiren 26 yaşındaki oyuncu, tüm çabalarına rağmen İtalyan hocanın gözüne henüz giremedi. 

Sezon öncesinde tatilini herkesten önce sonlandıran ve Florya'ya gelerek çalışmalar yapan orta saha, fiziksel olarak gösterdiği gelişim ile dikkatleri çekmesine rağmen, forma rekabetinde ön sıralara yükselmeyi başaramadı. Yaz aylarında kadrosuna Olcan Adın ve Yasin Öztekin gibi kanat oyuncularını katan G.Saray'da, Bruma'nın da sakatlıktan dönmesi ile birlikte Aydın'ın forma şansı iyice azaldı.

9 YILLIK KARİYERİNDE 2 KRİTİK GOL
Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile oynanan mücadelede ayak bileği kırılan ve 8 aylık tedavi sürecini, 5 ayda tamamlayarak büyük bir sürpriz ile sahalara dönen Aydın, sezon öncesi hazırlıklarında sadece bir maçta forma giydi.
Vorwats Steyr mücadelesinde Galatasaray formasını 10 dakika sırtına geçirebilen 1988 doğumlu oyuncunun, sakatlığının psikolojik etkisinden çıkamadığı kaydedildi.

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da 2005-2006 yılında bir Konyaspor mücadelesinde attığı kritik gol ile Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmasını sağlayan ve yeni kontrata imza atan oyuncu, 2012 yılında da sarı-kırmızılıların Devler Ligi'nde Braga ile oynadığı mücadelede ağları sarsmış ve gruptan çıkmasını sağlamıştı.

GEÇEN SEZON PORTEKİZ'E GİDİYORDU
G.Saray'da geçirdiği 9 yılda attığı 2 kritik gol ile formayı kapan Aydın, geçtiğimiz sezon başında ayrılığın da kapısından dönmüştü. Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica ve Braga ile görüşen hücumcu, son günde sözleşmesini uzatmış ve bu karar tartışmaları da beraberinde getirmişti.

9 yıllık G.Saray kariyerinde Manisaspor, İstanbul BB ve Eskişehisrpor olmak üzere 3 kez başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncu için yaz aylarında Süper Lig kulüplerinden de gelen kiralama tekliflerinin geri çevrildiği kaydedildi. Şampiyonlar Ligi'ne bildirdiği listede altyapıdan yetişen 4 oyuncuya yer vermesi gereken Aslan'ın, Aydın'ı bu sebeple kadroda tuttuğu da bildirildi.

(Habertürk)