Galatasaray İcra Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Lütfü Arıboğan, Fırat Aydınus'un Felipe Melo'ya küfretmesi ile ilgili sorulara yanıt verdi. Pozisyonu görmediğini ifade eden Arıboğan, böyle bir şeyin olmamasını temenni ettiğini ve hareketten emin olduktan sonra yönetim kurulunca bir karar alacaklarını ifade etti.

İşte sarı-kırmızlı yöneticinin sözleri:

"Futbol kamuoyuna ve camiaz verdiği önemli bir mesajdı. Bu maçta oynanan futbol ve skorla birlikte şampiyon olacağımız ügüne kadar böyle bir grafik gösterecek Galatasaray."

"AYDINUS'A BAKACAĞIM"

"Tribünden seyrettiğim için farketmedim. Değerli hakem Aydınus'un sosyal medyaya yansıdığı böyle bir hareketi olup olamdığına bakacağım. Olmuşsa da başında sonuna futbolu başından sonuna ,kadar her şeyi gözden geçirmemiz gerek. Böyle bir şeyin olmadığını umuyorum, inşallah olmamıştır. Görmedim ama bu akşam bakacağım. Twitter'dan bakacağım. Önce MHK sonra TFF'nin değerlendirmesi gerekir."

"Güzel bir lig olsun ve her şekilde Türk futbolu için iyi bir sonuç çıksın. Olmamasını diliyorum. Değerli bir hakem yılları Türk futboluna hizmet etti. Emin olmadan yorum yapmak istemiyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bir karar alacak. Artık böyle şeyler de olmaya başlamışsa, sportif rekabetin dışında olaylar cereyan ediyorsa, belki büyük bir paketi gözden geçiririz. Sporun temel değerlerine uymayan olaylara karşı büyük bir hareketin başlangıcını yaparız."