Sahaya çıkış tribünü önünde karşılıklı dizilen yeşil mavili futbolcular ile teknik direktör Hikmet Karaman ve yardımcıları, aradan geçerek sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcuları alkışladı. Karşılaşmanın hakemleri de aynı koridordan futbolcuların alkışları arasında sahaya çıktı. Çaykur Rizespor ve Galatasaraylı futbolcular birlikte yöneldikleri tribünde sarı kırmızılı taraftarları alkışladı.
 
Galatasaray'ın 35'inci Başkanı Duygun Yarsuvat ile 36'ıncı Başkanı Dursun Özbek karşılaşmayı birlikte izledi. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst de takımı Rize deplasmanında yalnız bırakmadı. Galatasaraylı taraftarlar Abdurrahim Albayrak'ı tribüne çağırarak tezahüratta bulundu.
 
KAFİLEYE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
 
Galatasaray kafilesi dün geceyi geçirdiği Trabzon'da bu sabah 10.45'de geniş güvenlik önlemleri altında Rize'ye hareket etti. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğuna ardından Rize'ye ulaşan sarı kırmızılı kafileyi stadyum girişinde bir grup taraftar tezahüratlarla karşıladı.  Trabzon - Rize güzergahında alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Üst geçitlere polis yerleştirildiği gözlendi, daha önce Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırı gerçekleştirilen Sürmene ilçesi girişindeki viyadükte de bir polis minibüsünün beklemesi dikkat çekti.
 
GALATASARAYLI TARAFTARLAR TRİBÜNÜ DOLDURDU
 
Galatasaraylı taraftarlar stadyumda kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Sarı kırmızılı taraftarlar maç öncesi ve maç boyunca 'şampiyon' tezahüratları ile takımlarına destek verdi, Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a transfer olan kaleci Aykut'u tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
 
EMRE, KALECİ AYKUT'UN ELİNİ ÖPTÜ
 
Çaykur Rizespor kalecisi Aykut Erçetin, sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcularla tokalaştı, bir süre sohbet etti. Galatasaraylı genç oyuncu Emre Çolak, Aykut'un elini öptü. İkili bir süre görüştükten sonra ısınma hareketlerine devam etti.
 
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, karşılaşma öncesi Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik etti, ikili birlikte fotoğraf çektirdi. Karaman, sarı kırmızı oyuncuları da kutladı, Hamit Altıntop'a sarılarak bir süre sohbet etti. 


  
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
 
Çaykur Rizesporlu taraftarlar maça ilgi göstermedi, tribünler yine boş kaldı. Çaykur Rizesporlu taraftarlar hafta içerisinde karşılaşmanın İstanbul'da oynanması teklifine tepki göstererek Rize'de oynanması gerektiğini savunmuştu.