Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder ve Drogba’dan sonra yine dünyaca ünlü bir yıldızı transfer etmek için hazırlık yapıyor. 

Vatan'ın haberine göre Aysal, Drogba’nın sezon sonunda takımdan ayrılması ihtimaline karşı scout ekibine geniş bir santrfor listesi hazırlamaları için talimat verirken, Fiorentina’lı Mario Gomez’in raporunu ise özellikle istedi...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fildişili’yle eğer yeni kontrat imzalanmazsa yeri yine onun ayarında bir isimle doldurulacak. Bu doğrultuda Başkan Ünal Aysal, scout ekibiyle geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptı. Kapsamlı bir santrfor listesi hazırlanmasını isteyen sarı-kırmızılıların 1 numarası, bu sezon başında Bayern Münih’ten 15.5 milyon Euro’ya Fiorentina’ya giden Mario Gomez’in de listede mutlaka olmasını söyledi.

SAKATLIKLAR YAŞADI

Dzeko ve Balotelli’yi de gündemde tutan Aysal’ın Gomez’in araştırılmasını istemesinin başlıca sebebi Almanya Milli Takımı’nın oyuncu havuzunda yer alıyor oluşu ve Bayern Münih’te geçirdiği 4 yıl... Yıllardır üst seviyede maçlara çıkan Gomez’in bu sezon Fiorentina’da fazla şans bulamadığının farkında olan Aysal, 28 yaşındaki golcünün son durumunu merak ediyor.

Yaşadığı diz sakatlıkları nedeniyle Serie A’da sadece 9 maça çıkabilen Gomez, 3 gol atıp 1 de asist yaptı. Avrupa Ligi’nde ise 6 maçta oynayıp 1 gol ve 1 asist üretti. Son maçına 23 Mart’ta çıkan oyuncu Aysal’ın gözdesi durumunda. Bonservis bedeli yüksek olsa da Aysal, Gomez’i raporunu 4 gözle bekliyor.