Aysal, yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Son yıllarda verdiği hizmetler ve kurduğu kadro ile Galatasaray’a büyük hizmetlerde bulunan Ünal Aysal, yeniden kulüpte görev almaya hazırlanıyor. Başkanlık yaptığı 3.5 senelik dönemde taraftarların hafızalarında güzel anılar bırakan eski başkan, Galatasaray’ı bu halde bırakmak istemediğini söyledi. Bir şekilde Galatasaray’da görev yapmayı çok istediğini ifade eden Ünal Aysal şöyle konuştu:

“Galatasaray’ı bu halde bırakamam, bir şekilde hizmet etmek isterim ama bunu başkan olarak yapmam şart değil, bu şerefi bir kere yaşadım. Özellikle Sportif A.Ş’de bir şekilde veya kulüpte danışmanlık görevi yapabilirim. Ama sözümü dinleyebilecek veya diyalog kurabileceğim bir ekip olursa böylece kulübe daha faydalı olabilirim.”

TARAFTAR AYSAL'I İSTİYOR

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Ünal Aysal’ın yeniden başkanlığa adaylığını koyması için imza kampanyası başlattı. Sosyal medyada kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyaya katılan sarı-kırmızılılar, başkanlık için açık kapı bırakan Aysal’ı ikna etmeye çalışıyor. Bu rakam yüz binlere ulaşınca da eski başkanın kapısı çalınacak.