Galatasaray'da başkanlığı bırakan Ünal Aysal, GS TV mikrofonlarına konuştu.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Aysal, Teknik Direktör Prandelli'nin Dortmund maçından sonra çok tartışılan, "Önceliğimiz 4. yıldız" sözü için, "Ben de öyle buna benzer söylemlerde bulundum" diye konuştu.

"Hediye edeceğim"

Galatasaray'da başkanlığı bırakan Ünal Aysal, ''Her zaman Galatasaray kazansın diye oy veriyorum. İkisi de başarılı olacaktır. Bu bir bayrak değişimi. Önemli olan neticedir. Ben başarılı bir netice olacağını düşünüyorum. Bizde her şey kurallar içinde. Dostlukla halledilir. Seçim esnasında tansiyon yükselebilir ama sonrasında normal seviyeye gelir. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray'ın bundan fayda sağlayacağını umuyorum'' dedi.

Ünal Aysal, Galatasaray'a yapacağı yatırım hakkında konuşurken, ''Biraz özel hayatıma dönmem lazım. İş hayatımı ve özel hayatıma vakit ayırmam lazım. Galatasaray bizim DNA'larımızda var. Bakın 77 yaşındalar ama başkanlık için yarışıyorlar. Bundan kurtulmak mümkün değil. Ben Galatasaray'a dışarıdan daha faydalı olacağımı düşünüyorum. Bunun için dışarıdan kalıcı yatırım yapıp Galatasaray'a hediye etmeyi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.