Türk Telekom Arena’da yapılan ve yurt içinden 87, yurt dışından da 11 derneğin temsilcisinin yer aldığı toplantıya, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yöneticiler Candan Erçetin, Sedat Doğan, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal, kulüp icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, idari direktörü Levent Akın, altyapı teknik sorumlusu Bülent Ünder de katıldı.

Aysal, toplantıda yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı dernek temsilcilerine teşekkür ederek, “Bildiğiniz gibi Galatasaray dünyada Türkiye dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri haline gelmiştir. Bunu son dönemde elde ettiğimiz başarılar kadar, 108 yıl önce ortaya konan vizyona ve Galatasaray değerlerine samimiyetle bağlanmamıza borçluyuz” dedi.

Spor endüstrisinde son dönemde yaşanan dönüşüme değinen Aysal, şunları kaydetti:
“Böyle bir ortamda biz Galatasaraylılar da yaşanan değişimi iyi analiz etmek, geleceği isabetle kestirmek zorundayız. Bunun için de her şeyden önce kendi içimizdeki iletişimi arttırmamız gerekmektedir. İletişim kanallarının son derece yaygınlaştığı ve derinleştiği bu dönemde, kulübümüz ile dünyanın dört bir yanında Galatasaray’a gönül vermiş milyonlarca taraftarımız arasındaki ilişkilerimizi ve diyaloğumuzu zenginleştirmek için, hem bizlere, hem de siz derneklerimize büyük iş düşmektedir.”

Ünal Aysal, taraftar dernekleriyle ilgili çalışmalara büyük önem verdiğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kulübümüz ve taraftar derneklerimiz arasındaki ilişkilerin artık daha yakın ve daha şeffaf olmasına öncelik vermek zorundayız. Buradan, ülkemizin ve dünyanın her yerindeki taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Mutlaka yaşadığınız bölgedeki dostlarınızı Galatasaray taraftar derneklerine üye yapmaya gayret edin. Bu sayede Galatasaray’ın daha da güçlenmesi için somut bir adım atmakla kalmayacak, aynı zamanda Galatasaray’ı yönetenlere sesinizi, fikirlerinizi ve görüşlerini doğrudan ve daha etkin bir şekilde duyurabileceksiniz.”