Ara transfer döneminin tartışmasız en hızlı kulübü olan Galatasaray, tercih ettiği oyuncularla gelecek adına ciddi bir yatırım yaptı.

Çok sayıda genç ismi kadroya katan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu stratejisi taraftarlar arasında da memnuniyetle karşılandı. Nitekim Cimbom son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlamasına rağmen takımdaki birçok futbolcunun artık kariyerinin son dönemlerine adım atmış olması camiada endişelere neden oluyordu. Takım kadroya katılan 9 yeni isimle bir anda bambaşka bir kimliğe kavuşurken Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal adımlarını tamamen planlı bir şekilde attıklarını söyledi.

Gençleştirme operasyonunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu dile getiren Aysal "Devre arasında transfer açısından oldukça yoğun bir süreç yaşadık. İnşallah her şey istediğimiz ve planladığımız gibi olacak" ifadelerini kullandı. Aysal, yabancı stoper arayışlarında isimleri geçen Cagliari'li Davide Astori ve İnter'li Ranocchia konusunda ise çalışmaların sürdüğünü, görüşmelerin neticelenmesinin yakın olduğunu sözlerine ekledi.


Bugün