Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Arda Turan ile ilgili, “Arda gelmek istiyor. Günler ne getiriyor bilmiyorum ama başkanımızın, Atletico Madrid başkanı ile karşılıklı oturması gerekiyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Terim’in mesajları ardından gözlerin çevrildiği Başkan Ünal Aysal, Milliyet’e önemli açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Arda konusunu çok konuştuk ve görüştük. Zorla güzellik olmaz. Atletico Madrid’in patronu fikir değiştirirse tekrar görüşeceğiz. Şimdilik isteksizler” dedi.

24 milyon euro tartışması
Başkan Aysal, Arda’nın yeteneklerini deneme bonusu kimsenin tartışmayacağını vurgulayarak, “Hocamızı mutlu etmek, istediği oyuncuları almak elbette isteriz. Arda benim de beğendiğim bir oyuncu. Ama şu an gerçekleşebilecek gibi de değil” ifadelerini kullandı.

Bu arada Galatasaray Yönetimi içinde Arda transferi gerçekleşmeden sorgulanmaya başlandı. Yıldız futbolcunun ismi heyecan uyandırmasına karşın ortaya çıkan mali tablo endişe yarattı.

“12 milyon euroya verdiğimiz bir oyuncuyu 24’e niye alalım?” diyen sarı-kırmızılı idareciler, Arda Turan ile yapılacak protokolde oyuncuya verilecek rakamın da yüksek olacağını ve bu yüzden ortaya ağır bir yük çıkacağını düşünüyor.