Sneijder'de olduğu gibi (Inter Başkanı Moratti ile İtalya'da yemek yiyen Aysal, bu görüşmede Hollandalı'yı sarı-kırmızılılara kazandırmıştı) ikili ilişkilerini kullanacak olan Aysal, şimdiden bonservis çalışmalarına başladı.

Aysal, Arda'nın dönüşü konusunda kilit rol oynayacak faktörün ise hem G.Saray'ın hem de A.Madrid'in yapacağı fedakârlık olduğunu söylerken transfer döneminin kapanışına kadar kendisine süre verilmesini istedi.

Yaz başında G.Saray'a, “Chelsea'yle görüşeyim, İngiltere hayâlim olmaz ise yuvama dönerim” diyen Arda'nın Londra temsilcisinden olumsuz yanıt alması ise Aslan'ın elini güçlendirecek.
Transfermarkt'a göre piyasa değeri 24 milyon Euro olan orta saha da tekrar İstanbul'a dönmek isterken iki takımın anlaşması halinde Arda'ya yıllık 3 milyon Euro önerilecek.

Böylece İmparator da 6+0+4 kuralının gelmesiyle orta sahanın solunda ve forvet arkasında yerli bir oyuncu oynatacak, kadrosunda 1 yabancıya daha kontenjan açacak.

MADRİD'DE 20 ASİST

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Atletico Casinovale Madrid'e transfer olan Arda Turan, İspanyol ekibiyle çıktığı 86 maçta 10 gol atarken 20 asist yaptı. Milli oyuncumuz ayrıca takımıyla 2011-12 sezonunda Avrupa Ligi'ni kazanmıştı.

Vatan