Galatasaray'da alınan olağanüstü kongre kararı sonrası ortalık karıştı. Camiada büyük çoğunluk bu karara bir anlam veremediğini belirtirken yönetimdeki isimler de Aysal'ın kendilerini saf dışı etmek için böyle bir yola başvurduğunun altını çizdiler. Bu karmaşanın ortasındaki isim Ünal Aysal, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı: "Seçim kararı aldık ama kimlerle yola devam edeceğiz, kimlerle etmeyeceğiz henüz bu net değil. Herkes bir şeyler yazıp çiziyor ama ortada henüz bir listem yok."

Görevim en iyi yapanı desteklemek

Biz bu seçimi önümüzdeki üç yıl için yapıyoruz. Bu ayın sonuna kadar kimler başkanlığa aday olacak bekleyip, göreceğiz. Şayet Galatasaray'a fayda sağlayacak iyi bir aday çıkarsa ben çekilirim, hatta onu desteklerim. İki sene bu görevi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Benden iyi yapacak biri aday olursa onun önünü açarım ve çekilirim.

Betgaranti /> Benden iyi olanın önünü açarım

Önemli olan Galatasaray'a hizmet etmek; bunu en iyi yapacak olanı desteklemek de benim görevim. Şu an için ortalıkta sadece aday isimleri duyuyorum ama net bir şey henüz yok. Bu ayın sonuna kadar kim istiyorsa aday olur ve isimler netleşir. Dediğim gibi şu veya bu isim önemli değil, önemli olan bu işi iyi yapacağına inandığım biri karşıma çıkarsa onun önünü açarım."

Ada'da ayrı gayrı

Seçim kulisleri tüm hızıyla sürerken, Ünal Aysal G.Saray Adası'nda Faruk Süren ile görüş alışverişinde bulundu. Görüşme sırasında Ali Dürüst, Refik Arkan ve Ali Gürsoy ise yan taraftaki kebapçıdaydı. Çıkışta Süren de bu ekibe katıldı.

Carlinhos için sabır istedi

Transferler hakkında da konuşan Aysal, çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Carlinhos transferi hemen bitecek gibi görünmüyor. Bu transferde biraz sabır gerekiyor. Bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Fatih Terim'in Melo'nun kalmasını istediğini söyleyen başkan, "Görüşmeler sürüyor. Melo'nun G.Saray'da kalması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Sabah