26 Şubat'ta Arena'daki karşılaşmaya sayılı günler kala UEFA da nabzı tutmaya başladı. Kurumun resmi internet sitesi, taraftarlarca oylanan maçlarla ilgili skor tahminlerine yer verdi. Futbolseverler Galatasaray-Chelsea maçı için 1-1 olasılığı üzerinde birleşti. Mourinho'nun ekibini karşı gollü beraberlik dışarıdan bakınca kötü sayılmayacak bir skor gibi duruyor ama Cim Bom'un patronu Ünal Aysal, bu seçeneği aklından bile geçirmiyor.

"HER ZAMAN HER YERDE..."

26 Şubat öncesinde kendilerini başka önemli maçların da beklediğinden bahsederek söze giren Aysal; "Daha Chelsea müsabakası için bir tahminde bulunmak erken olur" dedi ama UEFA'nın anketi hatırlatıldığında tavrı değişti.
Bir beraberlik beklemediğini söyleyen Başkan; "Galatasaray'ın her platformda her statta ve şartta sadece galibiyet için oynar. Rakibin kim olduğunun önemi yoktur. O nedenle ben takımımızdan galibiyet bekliyorum. Bunu alacak güce sahip olduğumuzdan da eminim" sözleriyle hedefi gösterdi.

"TARİHE BAKMAK YETER"

Her fırsatta Galatasaray'ın dünyanın en büyük 10 kulübünden biri olması için çalıştıklarını belirtip Şampiyonlar Ligi'ne de çok önem verdiklerini söyleyen Ünal Aysal; "Galatasaray takımı sahada konuşmayı gelenek haline getirmiştir. Avrupa'da bundan önce neler yaptığımızı görmek için tarih sayfalarını çok gerilere gitmeden bir karıştırmak yeter" mesajlarını gönderdi