Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Drogba tartışmalarına son noktayı koydu. Mayısta kontratı bitecek olan yıldız 6-1’lik Akhisar’ı maçında, 2 gol ve 2 asistlik performansıyla hem son haftalardaki kötü gidişatını durdurmuş hem de “Kalacak mı gidecek mi?” tartışmalarını yeniden başlatmış oldu. Ancak bu iddialar Başkan Ünal Aysal’ı bıktırdı.

Drogba’nın ‘ayrılık kararı aldığı’, yönetimin ‘1 yıllık kontrat önerdiği’ iddiaları üzerine Aysal, “Bu konu sürekli speküle ediliyor. Bu yalan tartışmanın Fenerbahçe maçına kadar süreceğini düşünüyorum. Bu konu takımın motivasyonunu düşünme amacı ile kasıtlı olarak işleniyor. Çünkü bu iddialar doğru değil. Bu, mevsim sonuna doğru konuşulacak bir mevzu” ifadelerini kullandı.

"FORVET ARAMIYORUZ"

Fildişi Sahilli oyuncunun, kulübün en değerli futbolcularından biri olduğunun altını çizen Aysal “Ancak bizim dışımızda sanki G.Saray’da böyle bir sıkıntı varmış algısı yaratılıyor Drogba, Amerika’ya gitmeyecek. Ayrıca G.Saray’ın bir golcü arayışı da yok. Fenerbahçe derbisini geçelim, sezon sonuna doğru oturup Drogba ile konuşacağız. Gündemimizde bu konu yok. Sırası geldiği vakit olacak. Şu anda bunların hepsi spekülasyon. Ve bu konu, motivasyonumuzu bozuyor” dedi.