Olcan Adın transferi öncesinde Ünal Aysal ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasında başlayan dostluk ilişkileri milli oyuncunun G.Saray'a gelmesiyle sonuca ulaşırken iki takım arasındaki alışveriş devam edecek! Sarı-kırmızılılar takımdan göndermek istedikleri oyuncuları herkesten önce Karadeniz ekibine önerecek. Gelecek sezon için bütçesini azaltmayı planlayan G.Saray yönetimi bazı oyuncularını kiralık ya da bonservisleriyle elden çıkarmayı planlarken çalışmalar da başladı.

BU kapsamda maaşları yüksek olan isimlerden Yekta Kurtuluş, Umut Bulut, Dany Nounkeu, Emmanuel Eboue, Nordin Amrabat gibi oyuncularla Lucas Ontivero, Ceyhun Gülselam ve Umut Gündoğan gibi takımda düşünülmeyen isimler de takasla veya bonservisleriyle verilmek isteniyor. İşte bu listeden özellikle Yekta, Umut Bulut ve Dany için bordo-mavililer daha önceden de nabız yoklarken sarı-kırmızılılar herkesten önce oyuncuları Trabzonspor'a önerecek.

EBOUE İSTEMİYOR
İki takım arasındaki dostluğu bir adım öteye götürecek olan bu teklifi planlayan G.Saray yönetimi ayrıca oyuncuların da Trabzonspor gibi iyi bir takımdan gelecek teklifi kabul edeceklerini hesaplıyor. Listede yer alan oyunculardan özellikle Eboue ve Amrabat'ın Türkiye'de G.Saray dışında bir takımda forma giymek istemedikleri ve bunu yönetime de ilettikleri öğrenildi.

Sampiy10